Microsoft 365

Maak het makkelijker om online samen te werken, te communiceren en bestanden op te slaan op één centrale plek: de Microsoft cloud.  

  • Optimaal samenwerken, ook vanuit huis  
  • Alles wat je nodig hebt in één pakket  
  • Op en top gebruiksvriendelijk 

Van een Windows licentie tot Microsoft Word, asset management en beveiliging: voor een vast bedrag per maand hebben jullie je eigen digitale kantoor in één pakket.  

Neem contact op
Microsoft 365 Nxtlvl
Verticaal IT team-1

Werk optimaal samen in de cloud met Microsoft 365. Wij ontzorgen je in:

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

Software

Microsoft 365 biedt altijd de beschikking over de meest up-to-date Office apps. Denk aan Excel, Word en Outlook. Zo dragen we bij aan een productief bedrijf.

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

Samenwerken

Alle apps zijn te vinden op één centrale plek: de cloud. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal live samen te werken. Vergeet het heen en weer mailen voor een zoveelste versie van je document.

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo

Automatisch opslaan

Productiviteit mag niet verloren gaan. Met Microsoft 365 gaat opslaan vanzelf en wordt ieders werk standaard bewaard, zelfs bij uitval van een computer.

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo

Back-ups

Wist je dat Microsoft 365 – met een retentie van een aantal dagen – standaard een back-up van al je bestanden maakt?

Onze visie op IT

Ons doel is ambitieuze ondernemers online laten floreren. We begrijpen dat jij je wilt focussen op de groei van jouw onderneming, daarom ontzorgen we je volledig op IT gebied. Door niet enkel de webshop of website te ontwikkelen, maar ook alle IT zaken daarom heen uit handen te nemen. Dit start bij de hosting van zowel website als e-mail. Aanvullend bieden we het volledige Microsoft 365 pakket waardoor jij en je collega’s vanuit één applicatie samen kunnen werken in de cloud. Wanneer jouw organisatie groeit, ondersteunen we je met Azure Virtual Desktop. Dit maakt de on- en off-boarding van medewerkers gemakkelijk, en data opslag en security is gegarandeerd. Mocht je een technisch probleem hebben, kunnen we dat direct verhelpen door op afstand met je mee te kijken via onze RMM tool.

Zo zijn we jouw support team op afstand en kan jij je focussen op je online groei. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Binnen 15 minuten schatten we in of we jou verder kunnen helpen. 

Neem gelijk contact op

Wij worden al jaren vooruitgeholpen met de dienstverlening van Nxtlvl. Naast een e-commerce oplossing hebben wij aansluitend IT-dienstverlening, dit sluit perfect op elkaar aan. Naast de webshop maken we gebruik van de Microsoft-oplossing en waar ons bedrijf  volledig op draait. Zo kunnen we onderling gemakkelijk communiceren, hebben we goede toegang tot onze bestanden en is het gemakkelijk om een klant te bedienen. Iets opzoeken of iets direct sturen naar een klant is binnen enkele tellen geregeld. Daarnaast is het fijn dat Nxtlvl dichtbij in de regio zit, ze zijn goed bereikbaar en mocht een medewerker hulp nodig hebben dan kunnen ze op afstand direct de eerste support verlenen.

Johan Koemans
LST Lastechniek
LST