Werken bij Nxtlvl

Help je mee onze opdrachtgevers naar het volgende level te brengen?

Neem gelijk contact op
BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-55
Nxtlvl - 23 januari 2024-120

Wil jij helpen bij het ontwerpen, (door)ontwikkelen of beheren van digital commerce platformen en diensten?

Je gaat opdrachtgevers zoals Van der Valk digital, Avonturia en Mylene ondersteunen om hun online groei te optimaliseren. Met een ambitieus en gedreven team zijn we hard op weg om onze ambities, en die van onze relaties waar te maken. Zo hard, dat we op zoek zijn naar nieuwe collega's die mee willen bouwen aan deze ambities.

Herken je je hier in?

  • De mooiste dingen ontstaan in een team; alleen thuis werken is niets voor jou,  maar het moet op kantoor dan wel goed voor elkaar zijn. Een goede werk-privé balans is cruciaal.
  • Je gelooft en investeert graag in de lange termijn; hoge kwaliteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en menselijke maat zijn daarbij belangrijk voor je en dit verwacht je dus ook terug van een werkgever.

Waarom jij bij Nxtlvl wil werken

Dichtbij

Onze ambitie is om een e-commerce agency te bouwen die verankerd en benaderbaar blijft in de regio. Dit doen we door te investeren in kleine werklocaties (tot zo’n 30 man). Deze cellen werken samen als één bedrijf,  dus geen interne concurrentie. Hierdoor ervaren zowel onze opdrachtgevers als collega’s de voordelen van korte lijnen, maar ook van de verschillende expertises die je als grotere organisatie kunt bieden. 

Echt eigenaarschap

We verwachten van al onze collega's eigenaarschap en proactiviteit, maar dit mag je dus ook van ons terug verwachten. Daarom wordt elke medewerker na het voltooien van zijn/haar proeftijd mede aandeelhouder van Nxtlvl B.V.

Autonomie

We zijn een bedrijf zonder managementteam maar mét natuurlijke hiërarchie, waarin we veel verantwoordelijkheid en mandaat leggen bij de medewerkers zelf. Positief kritische feedback is erg welkom als jij denkt dat dingen beter kunnen. 

Nxtlvl-website Nxtlvl-enrico1

Nieuwsgierig geworden? Check hieronder onze vacatures en kom gauw een keer kennis maken.

Wij trakteren je op koffie, lunch en een leuk gesprek. Wil je solliciteren voor een rol die hieronder niet beschreven staat? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina!