IT diensten

Breng jouw IT omgeving naar het volgende level

Met de groei van je onderneming, is het logisch dat IT een steeds belangrijker onderdeel wordt. Hierbij spelen schaalbaarheid, veiligheid en beheer- en beheersbaarheid een grote rol.

Nxtlvl helpt je om weloverwogen keuzes te maken. Bovenal realiseren we oplossingen die voor je werken.

Neem gelijk contact op
BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-6
Verticaal IT team-1

Achter ieder succesvol bedrijf staat een veilige, betrouwbare en goedwerkende IT-omgeving.

Wij zorgen voor een complete en schaalbare IT-omgeving en helpen je met:

Maak jouw IT-omgeving toekomstbestendig

Wij ontzorgen je op IT-vlak zodat jij je kan focussen op je core business. Door je IT-omgeving in de cloud te laten draaien, bespaar je substantiële kosten en wordt je onderneming flexibeler en schaalbaar.

 • icon (1)
  Kosteneffectiviteit: verminder de infrastructuur- en beheerkosten door te profiteren van cloudresources.
 • icon (1)
  Flexibiliteit: geef je medewerkers de vrijheid om overal en altijd te werken zonder compromissen.
 • pink-checkmark
  Schaalbaarheid: schaal je resources op en af op basis van de behoeften van je bedrijf.
 • icon (1)
  Beveiliging: profiteer van geavanceerde beveiligingsfuncties om je gegevens te beschermen.
Nxtlvl-itteam It-nxtlvl

Andere ondernemers die we hebben ontzorgd op IT-vlak

Wij worden al jaren vooruitgeholpen met de dienstverlening van Nxtlvl. Naast een e-commerce oplossing hebben wij aansluitend IT-dienstverlening, dit sluit perfect op elkaar aan. Naast de webshop maken we gebruik van de Microsoft-oplossing en waar ons bedrijf  volledig op draait. Zo kunnen we onderling gemakkelijk communiceren, hebben we goede toegang tot onze bestanden en is het gemakkelijk om een klant te bedienen. Iets opzoeken of iets direct sturen naar een klant is binnen enkele tellen geregeld. Daarnaast is het fijn dat Nxtlvl dichtbij in de regio zit, ze zijn goed bereikbaar en mocht een medewerker hulp nodig hebben dan kunnen ze op afstand direct de eerste support verlenen.

Johan Koemans
LST Lastechniek
Johan LST

Onze visie op IT

Ons doel is ambitieuze ondernemers online laten floreren. We begrijpen dat jij je wilt focussen op de groei van jouw onderneming, daarom ontzorgen we je volledig op IT gebied. Door niet enkel de webshop of website te ontwikkelen, maar ook alle IT zaken daarom heen uit handen te nemen. Dit start bij de hosting van zowel website als e-mail. Aanvullend bieden we het volledige Microsoft 365 pakket waardoor jij en je collega’s vanuit één applicatie samen kunnen werken in de cloud. Wanneer jouw organisatie groeit, ondersteunen we je met Azure Virtual Desktop. Dit maakt de on- en off-boarding van medewerkers gemakkelijk, en data opslag en security is gegarandeerd. Mocht je een technisch probleem hebben, kunnen we dat direct verhelpen door op afstand met je mee te kijken via onze RMM tool.

Zo zijn we jouw support team op afstand en kan jij je focussen op je online groei. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Binnen 15 minuten schatten we in of we jou verder kunnen helpen. 

 
Neem gelijk contact op

 

 

Wij werken veel samen met deze IT partners:

Maak kennis met ons IT team:

We leren je graag kennen!

Samen behalen we het volgende level.
Zet de eerste stap en neem contact op.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-13 Nxtlvl-jordy-wessel