Samen floreren

Kwaliteit is de sleutel. Wij gaan voor een langdurige relatie waarin onze partners, relaties en collega’s zich in hun kracht voelen. Ook als het soms even tegen zit. We doen er alles aan om onze gezamenlijke doelen op zo'n  kwalitatief goed niveau en zo dichtbij te verrichten dat zowel opdrachtgevers, medewerkers als partners van Nxtlvl op lange termijn kunnen floreren. 

Verkennen hoe dit bij jou zou werken?
zolder polderhuis

Onze missie

Ambitieuze ondernemers naar een next level helpen in hun digital commerce landschap. Dit doen we door te denken vanuit een groei perspectief en niet alleen vanuit technologie. De kernvraag die bij ons centraal staat: wat heb jij/ wat heeft jouw onderneming nodig om op lange termijn te floreren? ​En dat is een net wat bredere vraag dan 'op lange termijn groeien'...

We beginnen bij de ambitie, zetten dit af tegen de huidige situatie en vertalen dit naar de benodigde stappen. Hierbij staan we in het hart van de onderneming, dicht op het business resultaat. De uitkomst is altijd een digitale verbetering of advies; we zijn immers een digital e-commerce agency.

 

Nxtlvl-zithoek-zolder
BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - EDE-36

Gezamenlijk floreren

Met Nxtlvl willen we een goed en stevig bedrijf bouwen, waarbij onze medewerkers en opdrachtgevers kunnen floreren. Dit zie je ook terug in de beslissingen die we nemen; van het investeren in (de groei van) onze mensen, het koesteren van partnerships en nauw samen werken met onze opdrachtgevers tot het zorgvuldig selecteren van onze werklocaties. Bij onze keuzes geven we de voorkeur aan kwaliteit en lange termijn rendement boven shortcuts en  korte termijn resultaat. 

We gebruiken de term floreren in plaats van groeien omdat we vinden dat dit een duurzamer en holistischer concept omvat. Groei  voelt eendimensionaler, een doel dat bereikt moet worden. Terwijl floreren een doorlopend proces is dat nooit echt eindigt. Het gaat om duurzaam investeren in de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan een bloem; licht, water, voeding en aandacht zijn allemaal duurzame elementen die samenkomen om de bloem te laten bloeien. Wij geloven dat het opbouwen van een bedrijf niet anders is - het vereist de juiste mensen, expertise, tijd en aandacht om echt te floreren.

 

Betrokken & dichtbij

Met Nxtlvl bouwen we een e-commerce partner voor je die verankerd en benaderbaar blijft in de regio. Dit doen we door te investeren in kleine werklocaties (tot zo’n 30 man). Deze cellen werken samen als één bedrijf,  dus geen interne concurrentie. Hierdoor ervaren zowel onze opdrachtgevers als collega’s de voordelen van korte lijnen, maar ook van de verschillende expertises die je als grotere organisatie kunt bieden. We brengen daarbij onze kennis en ons netwerk uit de top van de markt in de regionale context in.

In de markt zien we de afgelopen jaren een trend van steeds groter wordende Digital Agencies die zich terugtrekken in de randstad, waardoor de afstand met het midden van het  ondernemende MKB, letterlijk en figuurlijk, steeds groter wordt. De realiteit is daarmee steeds meer dat opdrachtgevers óf te maken hebben met een eenpitter om de hoek óf met een bedrijf met honderden mensen. Maar niet met een organisatie die hun dynamiek herkent en ondernemend mee kan denken. Daar kunnen we met Nxtlvl het verschil maken.

 

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-67

Mensgericht

Wij willen vooral een goed en stevig bedrijf bouwen, waarin we aansluiten bij de nieuwe generatie collega's. Zo spelen we in op de trend dat steeds meer IT-ers op zoek zijn naar een werkgever dicht bij hun woonlocatie; wel de groei- en ontwikkelingsmogelijkheden van een grotere werkgever maar niet de fysieke en mentale afstand. Daar ligt overigens een diepe overtuiging onder dat de best florerende samenwerkingen dichtbij zijn. De dynamiek van mensen die elkaar regelmatig zonder scherm ontmoeten en elkaar scherpen.

We zijn een bedrijf zonder managementteam maar mét natuurlijke hiërarchie, waarin we veel verantwoordelijkheid en mandaat leggen bij de medewerkers zelf. Dit is niet 'af' maar werk in uitvoering, met vallen en opstaan. Positief kritische feedback is erg welkom als jij denkt dat dingen beter kunnen. We laten ons hierbij inspireren door Holacratische stuurmodellen. We denken dat we met deze strategie een perspectief kunnen bieden voor ambitieuze ondernemers én ambitieuze talenten.”

Nxtlvl-werkplek-rosann BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-6

Ons team

We coachen elkaar op resultaatgerichtheid, hebben een leergierige & open mindset, veel expertise én zijn altijd op zoek om de beste manier te vinden waarop we elkaar en onze opdrachtgevers naar het volgende level kunnen brengen en zo kunnen floreren.