Werkplekbeheer

Of het nu gaat om softwarefouten, systeemcrashes of andere technische uitdagingen, ons team van ervaren IT-professionals staat voor je klaar om direct een effectieve oplossing te bieden.

  • directe ondersteuning remote
  • up-to-date werkplekken
  • bescherming tegen beveiligingsrisico's
Neem contact op
BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-59
Verticaal IT team-1

Een probleemloze en veilige werkomgeving, zodat jij je kan focussen op je core business. Wij ontzorgen je door:

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

Directe ondersteuning

Met onze RMM-tool kunnen we op afstand toegang krijgen tot de computers van jouw medewerkers, diagnoses stellen en problemen snel oplossen. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar minimaliseert ook de verstoring van werkzaamheden.

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

Altijd up-to-date

Met periodieke updates en patches zorgen we dat de systemen beschermd zijn tegen  beveiligingsrisico's.

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

Security

We monitoren actief op mogelijke bedreigingen, waaronder trojans en andere schadelijke software, en nemen direct maatregelen om jouw bedrijfsgegevens te beschermen.

Onze visie op IT

Ons doel is ambitieuze ondernemers online laten floreren. We begrijpen dat jij je wilt focussen op de groei van jouw onderneming, daarom ontzorgen we je volledig op IT gebied. Door niet enkel de webshop of website te ontwikkelen, maar ook alle IT zaken daarom heen uit handen te nemen. Dit start bij de hosting van zowel website als e-mail. Aanvullend bieden we het volledige Microsoft 365 pakket waardoor jij en je collega’s vanuit één applicatie samen kunnen werken in de cloud. Wanneer jouw organisatie groeit, ondersteunen we je met Azure Virtual Desktop. Dit maakt de on- en off-boarding van medewerkers gemakkelijk, en data opslag en security is gegarandeerd. Mocht je een technisch probleem hebben, kunnen we dat direct verhelpen door op afstand met je mee te kijken via onze RMM tool.

Zo zijn we jouw support team op afstand en kan jij je focussen op je online groei. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Binnen 15 minuten schatten we in of we jou verder kunnen helpen. 
 
Neem gelijk contact op

Wij worden al jaren vooruitgeholpen met de dienstverlening van Nxtlvl. Naast een e-commerce oplossing hebben wij aansluitend IT-dienstverlening, dit sluit perfect op elkaar aan. Naast de webshop maken we gebruik van de Microsoft-oplossing en waar ons bedrijf  volledig op draait. Zo kunnen we onderling gemakkelijk communiceren, hebben we goede toegang tot onze bestanden en is het gemakkelijk om een klant te bedienen. Iets opzoeken of iets direct sturen naar een klant is binnen enkele tellen geregeld. Daarnaast is het fijn dat Nxtlvl dichtbij in de regio zit, ze zijn goed bereikbaar en mocht een medewerker hulp nodig hebben dan kunnen ze op afstand direct de eerste support verlenen.

Johan Koemans
LST Lastechniek
LST