Klantcase: Appeltje

Een compleet nieuwe, gebruiksvriendelijke Shopify webshop

Appeltje
Wie is Appeltje?

Wie is Appeltje?

De leukste Baby- en Kinderboetiek van Leerdam en omgeving. Dat durven we over Appeltje wel te zeggen. De boetiek beschikt niet alleen over een webshop, maar heeft ook een mooie fysieke winkel aan de Vlietskant in Leerdam. Met een collectie van maat 44 t/m 176 is er voor iedere kleine en grote koter wat leuks te vinden. Enkele merken? Z8, B.Nosy, Noppies, Quapi en nog veel meer.

Met een compleet nieuwe webshop heeft Appeltje nu een sterkere aanvulling op de fysieke winkel.

Uitdaging van de klant

Een gebruiksvriendelijke webshop is als winkel één van de belangrijkste tools voor meer verkoop. Sterker nog: we kunnen gerust zeggen dat een goede webshop naast je fysieke winkel de afgelopen jaren onmisbaar is geworden. Maar wat als het schort aan gebruiksvriendelijke functionaliteiten in je huidige webshop? Hoeveel mogelijke verkopen loop je dan mis?

Dat was de situatie bij Kinderboetiek Appeltje uit Leerdam en dus schakelden zij Nxtlvl in. Hoe onze specialisten zorgden voor verandering? Dat lees je in deze case.

Van uitdaging naar oplossing

In de huidige webshop was het niet goed mogelijk om producten te zoeken, sorteren en filteren. Drie functionaliteiten die veel webshopgebruikers gebruiken om beter te vinden waar ze naar op zoek zijn. Het ontbreken van die elementen zorgt doorgaans voor een lager conversiepercentage. Minder verkoop. En dus was Appeltje in Leerdam toe aan een compleet nieuwe webshop.

Daarom realiseerden we een maatwerk Shopify webshop met een optimaal voorraadsysteem, voor de klant overzichtelijk dashboard én voor de eindklant voldoende gebruiksgemak in de vorm van zoekopdrachten, filters en sorteeropties.

Van uitdaging naar oplossing

De groei na de verbeteringen

Sinds de nieuwe webshop live is zijn zowel de bezoekersaantallen als de conversiewaarden flink verhoogd. Een resultaat om trots op te zijn!
De groei na de verbeteringen

"Nxtlvl heeft voor onze een mooie nieuwe webshop gerealiseerd en biedt ondersteuning aan het beheren van de webshop, maar ook aan het marketing gedeelte. We zijn erg tevreden over de samenwerking en het resultaat tot nu toe."

- Mariette Brand
Owner Appeltje
Mariette Brand -  Owner Appeltje

Meer klantcases

Klantcase: ZOO&ZO
Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO

Klantcase: ZOO&ZO

ZOO&ZO, een begrip in regio Ede (en ver daarbuiten) is veel meer dan zomaar een dierenwinkel. Naast een enorm assortiment van meer dan 20.000 prod…

Klantcase: STTN
STTN

Klantcase: STTN

In 1996 begon STTN met het importeren van natuursteen tuinproducten en inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met een breed scala aan natuurstee…

Klantcase: Groothandel Solar
Groothandel Solar

Klantcase: Groothandel Solar

In mei 2010 werd Groothandel Solar opgericht door Angira. Vanuit haar ‘Passion for Fashion’ is het concept ontstaan en gestart. Met 3 man sterk hebben…

GET CONNECTED

We leren je graag kennen.

Samen behalen we het volgende level.Zet de eerste stap en neem contact op.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-44