Klantcase: Imagine Event & Partyverhuur

Twee compleet vernieuwde WordPress websites

Imagine
Wie is Imagine?

Wie is Imagine?

Van het volledig uitbesteden van evenementorganisatie tot het regelen van alle materialen voor een goed feestje. Imagine Event & Partyverhuur is er voor de huur van alle feestbenodigdheden op het gebied van beeld, geluid, licht, effecten, tenten, inrichtingen, aggregaten en bekabeling. Ook kun je denken aan festivalmaterialen als beveiligingsproducten, hekwerk, toiletten en kassa’s. De ontzorging in evenementorganisatie zit hem in volledige catering, personeel en artiesten.

Eén van de websites die Nxtlvl ontwikkelde was de website voor het 2-daagse Boeruh Rock event. Met jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers is het eenvoudig maken van ticketverkoop een absolute pré!

Uitdaging van de klant

Het is eind 2021 als Image Event & Partyverhuur, voorheen Image Dance Events, besluit hun digitale identiteit beter op de kaart te zetten. De vraag aan ons? Twee nieuwe websites waarop het enerzijds eenvoudig moet worden om een offerteaanvraag te doen en anderzijds een no-brainer moet zijn om direct een ticket te bestellen voor een festival. Dit alles met een moderne uitstraling die past bij de identiteit en doelen van dit eventbedrijf in midden Nederland.

Van uitdaging naar oplossing

De evenementenbranche kent van zichzelf al verschillende uitdagingen, laat staan als de op dat moment geldende COVID-19 maatregelen meer roet in het eten gooien. Onze specialisten denken in oplossingen en realiseren voor ieder vraagstuk of iedere uitdaging een uitkomst. Zo hebben we voor beide websites gekozen voor WordPress. Voor het bestellen van tickets integreerden we PayLogic; een eenvoudige manier om online tickets en parkeerkaarten te kopen. Een simpele oplossing om een wachtrij te voorkomen. Voor de partyverhuur website voegde we een handige offerte functionaliteit toe, waarmee het voor de klant mogelijk is om zelf producten, wensen en andere opmerkingen aan het ‘winkelmandje’ toe te voegen.

Van uitdaging naar oplossing

De groei na de verbeteringen

Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, hebben wij een twee websites kunnen realiseren waarbij het super eenvoudig is om een offerte aan te vragen of online een ticket voor het festival te kopen.

De groei na de verbeteringen

“Nxtlvl heeft voor ons in korte tijd 2 websites gerealiseerd. Samenwerken met hen is zeer prettig. Ze werken professioneel, denken mee en handelen snel bij vragen over of wijzigingen op één van de sites. Door het werk van Nxtlvl zijn onze websites compleet vernieuwd, verbeterd en kunnen we weer vooruit!”

- Tanja Polman
Event manager Imagine
Tanja Polman - Event manager Imagine

Meer klantcases

Klantcase: ZOO&ZO
Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO

Klantcase: ZOO&ZO

ZOO&ZO, een begrip in regio Ede (en ver daarbuiten) is veel meer dan zomaar een dierenwinkel. Naast een enorm assortiment van meer dan 20.000 prod…

Klantcase: STTN
STTN

Klantcase: STTN

In 1996 begon STTN met het importeren van natuursteen tuinproducten en inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met een breed scala aan natuurstee…

Klantcase: Groothandel Solar
Groothandel Solar

Klantcase: Groothandel Solar

In mei 2010 werd Groothandel Solar opgericht door Angira. Vanuit haar ‘Passion for Fashion’ is het concept ontstaan en gestart. Met 3 man sterk hebben…

GET CONNECTED

We leren je graag kennen.

Samen behalen we het volgende level.Zet de eerste stap en neem contact op.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-44