Klantcase: MECHS

Van internet vraagstuk naar totale ontzorging in web & IT

mechs
Wie is Mechs?

Wie is Mechs?

MECHS, voorheen bekend als GreenMo rental, is een ambitieuze bedrijf dat marktleider is in de verhuur van (elektrische) voertuigen. Denk aan scooters, bakscooters, vans en fietsen. Ook is MECHS thuis in last mile delivery gericht op maaltijd- en postbezorging in Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Dit full service verhuur concept heeft een ruim aanbod hoogwaardige voertuigen met mobiliteitsgarantie, preventief periodiek onderhoud en een allrisk verzekering.

Uitdaging van de klant

Het begon met een voor ons eenvoudige vraag over straalverbinding. Een internetvraagstuk. Omdat we ons bij Nxtlvl altijd betrokken voelen bij de werkelijke doelen van het bedrijf, resulteerde dat al snel in volledige ontzorging van web & IT. Want er is uiteraard meer  nodig om een sterke digitale identiteit neer te zetten en  online te groeien.

Van uitdaging naar oplossing

Het bieden van een full service oplossing én hier volledig in ontzorgen, lijkt een uitdaging. Toch draaien wij onze hand hier niet voor om. Zo leverden we werkplekken en een betrouwbare e-mailomgeving, realiseerden we een converterende website én koppelden we hier direct goede marketingcampagnes aan. In samenspraak met de klant produceren en lanceren we vervolgens verschillende social media campagnes om een bredere doelgroep aan te spreken.

Van uitdaging naar oplossing

De groei na de verbeteringen

De groei na de verbeteringen

Wij hebben al jaren een prettige samenwerking met Nxtlvl. Dankzij hun proactieve benadering, flexibiliteit en enthousiaste team komen zij altijd tot de beste oplossing voor ons. Wij kijken vol vertrouwen uit naar een toekomst met Nxtlvl als onze samenwerkingspartner.

- Sander Kreling
Projectcoördinator IT
Sander Kreling - Projectcoördinator IT

Meer klantcases

Klantcase: ZOO&ZO
Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO

Klantcase: ZOO&ZO

ZOO&ZO, een begrip in regio Ede (en ver daarbuiten) is veel meer dan zomaar een dierenwinkel. Naast een enorm assortiment van meer dan 20.000 prod…

Klantcase: STTN
STTN

Klantcase: STTN

In 1996 begon STTN met het importeren van natuursteen tuinproducten en inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met een breed scala aan natuurstee…

Klantcase: Groothandel Solar
Groothandel Solar

Klantcase: Groothandel Solar

In mei 2010 werd Groothandel Solar opgericht door Angira. Vanuit haar ‘Passion for Fashion’ is het concept ontstaan en gestart. Met 3 man sterk hebben…

GET CONNECTED

We leren je graag kennen.

Samen behalen we het volgende level.Zet de eerste stap en neem contact op.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-44