Klantcase: RKC Waalwijk

On- en offline mediapartner voor RKC Waalwijk

RKC Waalwijk
Wie is RKC?

Wie is RKC?

RKC Waalwijk is een transparante en gepassioneerde betaalvoetbalorganisatie in Noord-Brabant die structureel professioneel voetbal speelt in de Eredivisie

Als transparante betaald-voetbalorganisatie geeft RKC op een professionele en familiaire wijze invulling aan de behoeften van de regio Waalwijk. Of het nou gaat om het spelen van betaald voetbal, het bewaken en uitstralen van hun identiteit of het bieden van een platform voor business, RKC is een begrip in het hele land.

RKC Waalwijk is er voor haar omgeving en laat zich zien in de samenleving. RKC Waalwijk neemt haar positie in de samenleving in, door samen te werken met maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven, de gemeentebesturen, de samenleving, de supporters en de KNVB. RKC Waalwijk staat voor ontwikkeling, is creatief, ambitieus en een verbinding in De Langstraat, en brengt dit op professionele wijze tot uiting.

Uitdaging van de klant

RKC Waalwijk was op zoek naar een betrokken mediapartner voor hun professionele uitingen. Een uitdaging waar wij als team natuurlijk graag mee aan de slag gingen. “Met hun grafische expertise helpen ze ons onze uitingen naar een hoger niveau te tillen.”

RKC Waalwijk ging een samenwerking aan met Nxtlvl waarbij wij hen van A-tot-Z konden gaan begeleiden bij alle creatieve en professionele uitingen van de club. Dit hield in dat Nxtlvl zou gaan helpen met social media uitingen, de opmaak van flyers, maar ook met de bewegwijzering in en rondom het stadion in Waalwijk.

Van uitdaging naar oplossing

De vraag van RKC Waalwijk was gericht op de verzorging van verschillende visuele uitingen. Denk hierbij aan uitingen in magazines of kranten, signing in en rondom het stadion en verschillende vormen van drukwerk.

RKC Waalwijk leverde ons een duidelijk huisstijlhandboek waarop we ons werk konden baseren. Nxtlvl kreeg verder het volledige vertrouwen om visuals te creëren die feilloos aansloten op het bekende merk: RKC.

We namen het huisstijl handboek als leidende draad voor de ontwikkeling van alle visuals, maar lieten onze creativiteit verder de vrije loop. Hieruit blijkt nog maar eens dat een succesvolle samenwerking gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. We realiseerden een passende en professionele uitstraling die voldeden aan de huisstijl elementen van RKC Waalwijk. 

Van uitdaging naar oplossing

Wij realiseerden voor RKC

  • Social media uitingen

  • Opmaak flyers

  • Bewegwijzering in stadion

Wij realiseerden voor RKC

“De samenwerking tussen RKC Waalwijk en Nxtlvl verloopt altijd soepel en klantgericht. Met hun grafische expertise helpen zij ons onze uitingen naar een hoger niveau te tillen. Tel daar de snelle service en bereidheid bij op. We zijn enorm tevreden over onze relatie met Nxtlvl”

- Delano Dekkers
Marketing & Communicatie RKC
Delano Dekkers - Marketing & Communicatie RKC

Meer klantcases

Klantcase: ZOO&ZO
Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO

Klantcase: ZOO&ZO

ZOO&ZO, een begrip in regio Ede (en ver daarbuiten) is veel meer dan zomaar een dierenwinkel. Naast een enorm assortiment van meer dan 20.000 prod…

Klantcase: STTN
STTN

Klantcase: STTN

In 1996 begon STTN met het importeren van natuursteen tuinproducten en inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met een breed scala aan natuurstee…

Klantcase: Groothandel Solar
Groothandel Solar

Klantcase: Groothandel Solar

In mei 2010 werd Groothandel Solar opgericht door Angira. Vanuit haar ‘Passion for Fashion’ is het concept ontstaan en gestart. Met 3 man sterk hebben…

GET CONNECTED

We leren je graag kennen.

Samen behalen we het volgende level.Zet de eerste stap en neem contact op.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-44