Klantcase: United Brands

Shopify webshop integratie voorraadbeheerplatform

United Brands
Wie is United Brands?

Wie is United Brands?

Ken je de kledingmerken Indian Bluejeans, Rellix en Daily7 Kids? Deze bekende merken zijn onderdeel van het ambitieuze bedrijf United Brands uit Rosmalen. Met fashion labels voor ‘coole dudes & hipster girls’, jonge waaghalzen en rebelse kids die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen, vraagt ook de online uitstraling om een unieke eigen identiteit.

Waar we startten met een enkel IT vraagstuk, ontzorgen we United Brands inmiddels op meerdere gebieden rondom development & IT. De voordelen van het snelle schakelen en één aanspreekpunt hebben, werpt voor dit ambitieuze bedrijf absoluut zijn vruchten af.

Uitdaging van de klant

Van een IT vraagstuk naar volledige ontzorging. Dat kan soms snel gaan als beide partijen maar één doel voor ogen hebben: de business naar het volgende level brengen en online groeien. Zo wilde United Brands goede werkplekken voor haar medewerkers, een converterende webshop, een gebruiksvriendelijk voorraadsysteem en dat alles met zo min mogelijk administratieve handelingen. 

Van uitdaging naar oplossing

United Brands heeft meerdere merken en dus was de uitdaging om voor ieder merk een passende oplossing te vinden. Zo gezegd, zo gedaan. Voor de merken Indian Blue JeansRellix Jeans en Daily7 Kids hebben we gekozen voor e-commerce platform Shopify. Hiervoor maakten we een koppeling met het voorraadbeheersysteem van IT’s Perfect Fashion Software. Met drie verschillende merken kozen we voor drie verschillende huisstijlen en designs, waarin de stoere kleding goed tot zijn recht komt. Het resultaat? Snelle en mobiel vriendelijke webshops met een eenvoudig voorraadsysteem.

Van uitdaging naar oplossing

De groei na de verbeteringen

De groei na de verbeteringen

"Super tevreden met de snelle overstap naar Nxtlvl. Duidelijke communicatie met een vast contactpersoon die alle ins en outs kent van de inrichting van de werkplekken binnen de organisatie, tot aan alles over de webshops en het voorraadbeheersysteem. Het geeft mij niet alleen een kostenbesparing maar ook een tijdsbesparing door het snelle schakelen."

- Margo van den Elshout
Owner United Brands
Margo van den Elshout -  Owner United Brands

Meer klantcases

Klantcase: ZOO&ZO
Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO

Klantcase: ZOO&ZO

ZOO&ZO, een begrip in regio Ede (en ver daarbuiten) is veel meer dan zomaar een dierenwinkel. Naast een enorm assortiment van meer dan 20.000 prod…

Klantcase: STTN
STTN

Klantcase: STTN

In 1996 begon STTN met het importeren van natuursteen tuinproducten en inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met een breed scala aan natuurstee…

Klantcase: Groothandel Solar
Groothandel Solar

Klantcase: Groothandel Solar

In mei 2010 werd Groothandel Solar opgericht door Angira. Vanuit haar ‘Passion for Fashion’ is het concept ontstaan en gestart. Met 3 man sterk hebben…

GET CONNECTED

We leren je graag kennen.

Samen behalen we het volgende level.Zet de eerste stap en neem contact op.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-44