Klantcase: Van Tuyl Herwijnen

Frisse online uitstraling en unieke configurator module

Van Tuyl
Wie is Van Tuijl Herwijnen?

Wie is Van Tuijl Herwijnen?

‘’Autobedrijf Van Tuyl is de specialist op het gebied van compacte campers (Ford Nugget) en lichte bedrijfswagens.’’

Autobedrijf van Tuyl bestaat sinds 1968. Voor de aankoop en het onderhoud van kampeerauto’s of bedrijfswagens bent u bij van Tuyl aan het juiste adres. Binnen de markt van compacte campers zijn ze al meer dan 15 jaar het grootste adres voor de Ford Nugget in Nederland.

De auto- en campermonteurs staan bij van Tuyl voor u klaar om uw camper of bedrijfswagen in topconditie te houden. Naast de verkoop van en het onderhoud aan compacte campers en lichte bedrijfswagen verzorgen ze ook carrosseriewerkzaamheden, schadeafhandelingen en schaderegelingen, accessoire-opbouw en inbouw van diefstalbeveiliging. Uiteraard kunt u ook bij van Tuyl terecht voor de inruil of inkoop van campers, bedrijfswagens en personenauto’s.Uitdaging van de klant

Het was tijd voor een frisse nieuwe online uitstraling voor van Tuyl. Ze besloten daarom op zoek te gaan naar een betrouwbare partij in de omgeving die dit konden realiseren. Zo kwamen zij uit bij Nxtlvl.

Voor de klant was het belangrijk dat de website naast een mooie frisse uitstraling, ook een goede functionaliteit had en eenvoudig zelf uit te breiden en aan te passen zou zijn. Omdat van Tuyl ook een aparte landingspagina wilde met een boekingsmodule voor de verhuur van campers, werd ook deze wens meegenomen in het initiële ontwerp.

Van Tuyl is dé specialist op het gebied van Ford Nugget campers. Om het eenvoudig te maken voor klanten om zelf een Ford Nugget samen te stellen, had de klant de vraag of wij een configurator konden ontwikkelen waarin de klant zelf kon aangeven welke specificaties er meegenomen moesten worden in de offerte. Zo gezegd, zo gedaan natuurlijk! Ook moesten er koppelingen gemaakt worden met verschillende platforms, zodat campers die verkocht zijn nog voor een bepaalde periode zichtbaar zijn.

Van uitdaging naar oplossing

Ontwerpen en ontwikkelen nieuwe website
De klant had de wens om een frisse nieuwe website te realiseren met een goede functionaliteit. Tevens wilden ze dat de website eenvoudig uit te breiden zou zijn. We kozen daarom voor een Wordpress website met WooCommerce integraties. De UX en UI designers van Nxtlvl maakten een fris ontwerp waarbij de website eenvoudig te navigeren zou zijn. Er werd rekening gehouden met de volgende wensen van de klant:

  • Frisse uitstraling
  • Goede functionaliteit
  • Eenvoudig te navigeren
  • Landingspagina met boekingsmodule
  • Integraties met camper platforms
  • Snelle laadtijden & mobile friendly

Unieke configurator module voor offerteaanvraag
Omdat Van Tuyl dé specialist is op het gebied van Ford Nugget campers, had de klant als wens om een unieke configurator te laten bouwen waarop klanten stap-voor-stap zelf konden aangeven welke opties en specificaties hun ideale Ford Nugget moest hebben, om vervolgens tot een duidelijke offerte te kunnen komen. We bouwden deze unieke configurator, waarbij we het frisse design hebben doorgetrokken en rekening hebben gehouden met de functionaliteit van de configurator. Bekijk het resultaat hier: Configurator

Landingspagina met boekingsmodule voor verhuur
Het is ook mogelijk om campers te huren bij van Tuyl. Om dit proces zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, diende er een landingspagina ontwikkelt te worden met een unieke boekingsmodule. De website moest goed te navigeren zijn, dus besloten we de boekingsmodule direct op de pagina in te bouwen. Naast alle informatie en tarieven over de verhuur van de campers, is het mogelijk om direct een boekingsaanvraag te doen. Bekijk de verhuurpagina met boekingsmodule hier.

Integratie met partnerplatforms
Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website zijn er ook een aantal koppelingen gemaakt met andere platforms. Door middel van deze koppelingen kunnen de campers ook op andere platforms te koop worden aangeboden. De producten worden na het uploaden op de website automatisch naar andere platforms gepusht.

Van uitdaging naar oplossing

De groei na de verbeteringen

  • Frisse nieuwe website (Wordpress & WooCommerce)
  • Unieke landingspagina met boekingsmodule voor verhuur
  • Integratie met camper platforms
  • Unieke configurator module 
De groei na de verbeteringen

Wij zijn tevreden met de hulp van Nxtlvl. Ze schakelen snel, leveren mooi werk. Daarnaast zijn we erg blij met de configurator module, dit is erg waardevol voor onze klanten.

- Van Tuyl Herwijnen
Van Tuyl Herwijnen -

Meer klantcases

Klantcase: ZOO&ZO
Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO

Klantcase: ZOO&ZO

ZOO&ZO, een begrip in regio Ede (en ver daarbuiten) is veel meer dan zomaar een dierenwinkel. Naast een enorm assortiment van meer dan 20.000 prod…

Klantcase: STTN
STTN

Klantcase: STTN

In 1996 begon STTN met het importeren van natuursteen tuinproducten en inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met een breed scala aan natuurstee…

Klantcase: Groothandel Solar
Groothandel Solar

Klantcase: Groothandel Solar

In mei 2010 werd Groothandel Solar opgericht door Angira. Vanuit haar ‘Passion for Fashion’ is het concept ontstaan en gestart. Met 3 man sterk hebben…

GET CONNECTED

We leren je graag kennen.

Samen behalen we het volgende level.Zet de eerste stap en neem contact op.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-44