Webhosting

Houd je website of applicatie altijd en overal online

  • Veiligheid voorop met een geavanceerde firewall en de nieuwste technieken  
  • Stabiel en 24/7 bereikbaar  
  • Razendsnelle verbinding naar de website of applicatie
Neem contact op
hosting alblasserdam
MicrosoftTeams-image (4)

Voor de hosting van de OTAP-omgevingen van onze opdrachtgevers maken we gebruik van twee datacenters van TransIP. In de selectie procedure van de hostingproviders waren  ervaring met prestashop en wordpress en duurzaamheid een must.

We begrijpen dat webhosting niet het leukste gedeelte van een nieuwe website of applicatie is. Toch is het erg belangrijk dat dit goed geregeld wordt.

Wij nemen de volledige hosting uit handen:

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

Domeinnaam

Is de door jouw gewenste website naam nog beschikbaar? Wij onderzoeken het en leggen de domeinnaam direct voor je vast.

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

SSL certificiaat

Zie je dat groene slotje in de zoekbalk? Dat betekent dat de website veilig is. Met een geldig SSL certificaat laat je de klant zien dat je website veilig kan worden bezocht.

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo

DNS management

Ook het beheer van de DNS zone kan volledig aan ons worden overgelaten. Onze specialisten zijn hier helemaal in thuis.

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo

Redirects

Is de URL vervangen, omdat er bijvoorbeeld een nieuwe domeinnaam live is? Ook deze doorverwijzing regelen wij.

Onze visie op IT

Ons doel is ambitieuze ondernemers online laten floreren. We begrijpen dat jij je wilt focussen op de groei van jouw onderneming, daarom ontzorgen we je volledig op IT gebied. Door niet enkel de webshop of website te ontwikkelen, maar ook alle IT zaken daarom heen uit handen te nemen. Dit start bij de hosting van zowel website als e-mail. Aanvullend bieden we het volledige Microsoft 365 pakket waardoor jij en je collega’s vanuit één applicatie samen kunnen werken in de cloud. Wanneer jouw organisatie groeit, ondersteunen we je met Azure Virtual Desktop. Dit maakt de on- en off-boarding van medewerkers gemakkelijk, en data opslag en security is gegarandeerd. Mocht je een technisch probleem hebben, kunnen we dat direct verhelpen door op afstand met je mee te kijken via onze RMM tool.

Zo zijn we jouw support team op afstand en kan jij je focussen op je online groei. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Binnen 15 minuten schatten we in of we jou verder kunnen helpen. 
 
Neem gelijk contact op

Wij hebben al jaren een prettige samenwerking met Nxtlvl Dankzij hun proactieve benadering, flexibiliteit en enthousiaste team komen zij altijd tot de beste oplossing voor ons. Wij kijken vol vertrouwen uit naar een toekomst met Nxtlvl als onze samenwerkingspartner.

Sander Kreling
IT manager, MECHS
mechs-logo