Werken in de cloud

Ervaar de voordelen van locatie onafhankelijk werken, schaalbaarheid, veiligheid en "bring your own device" met onze cloud-oplossingen.

 • Azure Virtual Desktop
 • VMware Remote
Neem contact op
cloud
6

Azure Virtual Desktop

Met Azure Virtual Desktop kan je jouw werkplek volledig verplaatsen naar de cloudomgeving van Microsoft. Al je bestanden, applicaties en tools worden veilig gehost in de robuuste en schaalbare Azure-cloudinfrastructuur. Je profiteert van de voordelen van flexibele toegang, eenvoudige schaalbaarheid en uitgebreide beveiligingsmaatregelen die de Microsoft-cloud biedt.

De voordelen hiervan zijn:

 • Er wordt geen lokale data opgeslagen
 • Wanneer bijvoorbeeld een medewerker zijn/haar laptop verliest kan je de toegang met één druk op de knop beschermen
 • Gemakkelijk voor on- en offboarding van medewerkers
 • Heel veilig, ISO proof
 • je hoeft niet in dure servers te investeren
 • De support last voor je IT afdeling is nihil, want alles draait in de cloud. 
Ook wanneer je voorkeur niet uitgaat naar de Azure Virtual Desktop oplossing, heb je nog steeds de behoefte om je data ergens op te slaan. Dan is onze private cloud een goed alternatief.

VMware Remote

Met VMware Remote bieden we de mogelijkheid om te werken in ons eigen datacenter. We hebben geïnvesteerd in de nieuwste VMware-technologie om een veilige en betrouwbare werkomgeving te creëren. Je gegevens worden gehost in een speciaal gebouwde infrastructuur die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, beschikbaarheid en redundantie.

De voordelen hiervan zijn:

 • Er wordt geen lokale data opgeslagen
 • Je hoeft niet in dure servers te investeren
 • Gemakkelijk voor on- en offboarding van medewerkers
 • Heel veilig, ISO proof
 • De support last voor je IT afdeling is nihil, want alles draait in de cloud. 
vmware-blauw-1
Verticaal IT team-1

Beide oplossingen bieden flexibiliteit, schaalbaarheid en uitgebreide beveiligingsmaatregelen om jouw gegevens te beschermen. Bovendien zorgen wij voor het beheer en onderhoud van de cloudomgeving, waardoor je tijd en kosten bespaart.

Met onze cloud oplossing ben je:

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

Schaalbaar

Profiteer van de schaalbaarheid die werken in de cloud biedt en ga effectief om met veranderingen in het medewerkersbestand. Met onze cloudoplossingen kunnen organisaties eenvoudig en veilig medewerkers toevoegen of verwijderen. Waar voorheen het wisselen van apparaten een uitdaging kon zijn, is dat nu probleemloos mogelijk via de cloud. Je kan moeiteloos nieuwe gebruikers toegang verlenen tot bedrijfsgegevens en bronnen, en bij het uitdiensttreden van medewerkers kan je snel en veilig de toegang beëindigen. 

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

Secure

Wanneer je kiest voor werken in de cloud, wordt de gehele IT-infrastructuur van je onderneming veilig beheerd. Onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen en protocollen zorgen ervoor dat je gegevens beschermd zijn tegen bedreigingen. We nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer en de beveiliging van jouw cloudomgeving, zodat je je kan concentreren op je core business zonder je zorgen te maken over IT-beveiligingskwesties. Met regelmatige updates en monitoring zorgen we ervoor dat jouw systemen en gegevens te allen tijde veilig zijn.

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

Locatie onafhankelijk werken

Ontdek de vrijheid van locatie onafhankelijk werken in de cloud. Met onze cloudoplossingen kan je moeiteloos werken waar en wanneer je maar wilt. Of je nu thuis, onderweg of op een andere plek bent, jouw werkplek is altijd binnen handbereik. Dankzij de kracht van de cloud heb je naadloze toegang tot al jouw bestanden, applicaties en communicatietools.

Nxtlvl_hexagon_icoon-logo-1

Bring your own device

Met onze cloudoplossingen kan je met elk device dat kan inloggen op de cloud direct aan de slag. Je hebt dus altijd toegang tot je werkplek en bestanden. Het concept "Bring your own device" biedt medewerkers de vrijheid om te werken op het apparaat naar hun voorkeur, terwijl je organisatie breed profiteert van de kracht en flexibiliteit van de cloud.

Wat onze relaties vinden van onze cloudoplossingen:

"Wij hebben al jaren een prettige samenwerking met Nxtlvl. Dankzij hun proactieve benadering, flexibiliteit en enthousiaste team komen zij altijd tot de beste oplossing voor ons. Wij kijken vol vertrouwen uit naar een toekomst met Nxtlvl als onze samenwerkingspartner."

Sander Kreling
IT Manager, MECHS
Mechs-logo-zonder-achtergrond