Persbericht - Nxtlvl Group neemt digital commerce agency Raak Creative over.

Enrico
2 min read
15-4-2024
Schermafbeelding 2023-06-28 om 14.38.07

Tuil, 15-04-2024 
Nxtlvl Group BV heeft Australisch digital commerce agency Raak Creative (raak.com.au) overgenomen. Raak zal onderdeel uit gaan maken van Nxtlvl Group's dochteronderneming Blueburra in Melbourne, waarmee metname de bovenkant van de e-commerce markt bediend wordt. Met de collega's van Raak is Nxtlvl Group in staat zich snel te verstevigen, en dan met name haar BigCommerce en ShopifyPlus propositie.

Door Blueburra te versterken met het Raak-team en beide toe te voegen aan Nxlvl Group, zijn we in staat zowel onze positie op de Australische markt als onze positie op de Nederlandse markt te versterken.  

“Vorig jaar was er al een nauwe samenwerking tussen beide Australische bedrijven en onze Nederlandse werkmaatschappij Nxtlvl bij onze grootste klanten, waardoor hoge kwaliteit, een grote schaalbaarheid en uitgebreide servicevensters werden geboden. Nxtlvl is in 2023 gestart met het implementeren van BigCommerce en ShopifyPlus projecten. Met deze overname hebben we onze capaciteit op dit vlak kunnen verdubbelen én kunnen we daarnaast composable commerce platform Commercetools als propositie voor onze Nederlandse klanten toevoegen.”.

 

Blueburra

Deze strategische stap markeert een belangrijke mijlpaal voor Blueburra terwijl het bedrijf zijn positie in Australië blijft uitbreiden en versterken. De stap zal aanzienlijk ten goede komen aan opdrachtgevers van beide organisaties met een grotere capaciteit om innovatieve digitale oplossingen te blijven bouwen voor de toonaangevende merken van Australië.

De integratie van Raak in het team van Blueburra zal ook het serviceaanbod van het bedrijf aanzienlijk verbeteren. Door de expertise van Raak te integreren, zal Blueburra nu een uitgebreider dienstenpakket bieden, dat de bestaande oplossingen perfect aanvult. Deze synergie zal Blueburra nog beter in staat stellen klanten een naadloze ervaring te bieden op verschillende digitale platforms, van digitale strategie tot ontwikkeling en ondersteuning.

 

Raak Creative

Als trusted Commerce-partner is Raak sinds de oprichting in 2015 toegewijd aan het ontwikkelen van opvallende, volledig geïntegreerde websites. Het team van ontwikkelaars en ontwerpers van Raak is altijd toegewijd geweest aan het leveren van eersteklas oplossingen die prioriteit geven aan zowel esthetiek als gebruikerservaring. Van het maken van naadloze gebruikersinterfaces tot het implementeren van geavanceerde functies, Raak heeft er consequent naar gestreefd om online ervaringen eenvoudig en plezierig te maken.

Deze toewijding aan kwaliteit wordt erkend door marktleiders, waaronder BigCommerce. In 2021 was Raak vereerd om te worden uitgeroepen tot BigCommerce New Partner of the Year en de ontvanger van de Best UX/UI Award. In 2022 volgde het winnen van de BigCommerce APAC Headless Award.

 

Noot voor de redactie
Voor meer achtergrondinformatie kunt u contact opnemen met Enrico Pruis.