Persbericht: Partnership Sprinque en Nxtlvl

Youry
2 min read
15-5-2023
springue-blog-1

Sprinque en Nxtlvl slaan de handen ineen om webshops van B2B verkopers te verbeteren.

Met dit officiële partnerschap bundelen we de krachten van Nxtlvl en Sprinque om ambitieuze B2B verkopers in staat te stellen hun online verkoopmogelijkheden uit te breiden. Met de meer dan 10 jaar e-commerce ervaring van Nxtlvl en Sprinque’s vermogen om internationale online netto betalingsvoorwaarden te bieden, zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking zal zorgen voor een uitstekend product voor B2B bedrijven met een internationaal kopersbestand. Deze samenwerking zal B2B verkopers die hun online aanwezigheid willen uitbreiden een one-stop oplossing bieden om hun bedrijf online te hervormen door PrestaShop of Shopify met Sprinque te integreren.

De behoefte aan een soepele B2B checkout-ervaring blijft groeien: Uit onderzoek van Statista blijkt dat in 2023 naar schatting 17% van de B2B-verkopen digitaal wordt gegenereerd en al in 2022 koopt maar liefst 67% van de B2B-kopers zijn producten online. Dit laat B2B verkopers geen andere keuze dan hun bestaande online webshops te upgraden naar dezelfde flows die in de B2C-wereld al normaal zijn.

“Nxtlvl is al meer dan 10 jaar PrestaShop Platinum Partner en tot nu toe heeft onze samenwerking bij de ontwikkeling van de Sprinque PrestaShop plugin onze verwachtingen overtroffen. We zijn ervan overtuigd dat we door onze krachten te bundelen B2B verkopers in alle sectoren en markten kunnen versterken en verblijden.” Juan Espinosa, Sprinque CEO

Voor bestaande en toekomstige B2B-klanten van Nxtlvl betekent dit partnerschap een kans om betalingstermijnen aan te bieden aan internationale kopers op de meest innovatieve en flexibele manier. Hierdoor wordt handmatig werk en het achterhalen van verschuldigde facturen overbodig. 

“Wij zijn blij om met dit partnership onze samenwerking met Sprinque te verstevigen. Sprinque is een mooie aanvulling binnen ons partner ecosysteem door hun pragmatische mindset en innovatieve oplossing. Voortaan kunnen we onze B2B relaties een mooie nieuwe betalingsoplossing bieden binnen hun webshop. Om zo hun conversie en online groei nog beter te laten stijgen.” Enrico Pruis, CEO We Make It 

Als je wilt weten hoe Nxtlvl en Sprinque je kunnen helpen bij het bereiken van je groeidoelstellingen voor je B2B online winkelervaring via Prestashop, plan dan een afspraak met ons in. Wij helpen je graag de groei van je klanten te stimuleren en digitale processen te implementeren om hun facturatie- en betalingsproblemen te beheren!

 

Over Sprinque

Sprinque is het meest flexibele B2B-betalingsplatform in Europa. Wij zijn op een missie om B2B-bedrijven te helpen veilig te groeien in een digitale wereld. Sprinque maakt het mogelijk voor B2B verkopers en B2B marktplaatsen om betalingstermijnen te verlengen voor hun klanten, met de optie om 7 – 90 dagen later te betalen, zonder extra risico of operationele overhead op zich te nemen. Sprinque is in het voorjaar van 2021 in Amsterdam opgericht door Manoj Tutika (CTO), Mark Holleman (CPO) en Juan Espinosa (CEO).

 

Over Nxtlvl

Met Nxtlvl willen we bouwen aan een nieuwe agency dat stevig verankerd en benaderbaar blijft in de regio. Wat we doen? Ambitieuze ondernemers met een online dienst of webshop  naar het volgende  level brengen! Dit doen we door (e-commerce) websites te ontwikkelen, marketing optimalisatie en IT-diensten te verzorgen. Daarbij proberen we onze kennis uit de top van de markt naar de regionale context te brengen. Wij streven naar langdurige relaties met onze collega’s en klanten, waarbij ieder in zijn kracht staat en kan groeien. Nxtlvl is al meer dan 10 jaar PrestaShop Platinum Partner. Dit betekent dat onze expertise in de ontwikkeling van toonaangevende PrestaShop webshops erkend is en dat wij in staat zijn om elke denkbare functie en module te bouwen en volledig te integreren in jouw shop. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een succesvolle e-commerce onderneming. We zijn gevestigd in Nederland maar hebben PrestaShop klanten over de hele wereld. Als betrokken en betrouwbare partner bieden wij een full-service oplossing voor ambitieuze ondernemers die naar een volgend  niveau willen groeien.