Persbericht - We Make It gaat verder onder de naam Nxtlvl

Enrico
2 min read
28-6-2023
Schermafbeelding 2023-06-28 om 14.38.07

Tuil, 30-06-2023. E-commerce agency We Make It gaat verder onder de naam Nxtlvl.

We Make It gaat verder onder de naam Nxtlvl. Het bedrijf gaat hiermee een nieuwe fase in. Het afgelopen half jaar is een stevig fundament voor de toekomst gelegd. Met een drietal kleine overnames, heeft Nxtlvl bijna alle bestaande expertises verstevigd en staat er een solide basis. Dit komt tot uiting in deze rebranding.

De naam Nxtlvl gaat over zowel de interne als externe doelstellingen: een goed en stevig bedrijf bouwen, waarin zowel de medewerkers als opdrachtgevers kunnen groeien en bloeien. Samen het maximale bij elkaar naar boven halen en ontwikkelen naar het next level. 

“We maken bewust een stap naar het volgende level omdat we inzetten op het digitaal ontzorgen en laten groeien van ondernemende bedrijven met webwinkels in het midden van de markt. We zijn overtuigd dat dit het beste kan door gelijkwaardig aan elkaar te zijn; niet te groot, niet te klein, betrokken & dichtbij en met een sterke focus op lange termijn kwaliteit.” aldus Enrico Pruis, CEO van Nxtlvl. “In de praktijk willen wij het verschil  maken. Onze opdrachtgevers zijn inmiddels de kleine internetbureau ’s ontgroeid en zoeken een partner die de kennis en ervaring heeft om hen te helpen in het professionaliseren van hun e-commerce kanaal. Ook onze medewerkers bieden we op deze manier een groeipad. We hebben verschillende expertises, technieken en een rijke e-commerce ervaring in huis. 

Toegevoegde waarde en kwaliteit komen als terugkerend thema en doelstelling aan de orde. Daarom willen we nu ook het woord bij de daad voegen en voor deze nieuwe naam kiezen. Elke ondernemer weet dat het daarmee niet ‘af’ is. We ontvangen graag feedback van onze opdrachtgevers wat er goed is én hoe het beter kan. Het is vervolgens aan ons om daar samen het maximale uit te halen”.

Over Nxtlvl

Nxtlvl is de e-commerce agency voor ambitieuze ondernemers die online de volgende stap willen zetten. Wat we precies doen? Wij focussen ons op het implementeren en doorontwikkelen van Digital Commerce applicaties, het leveren van marketing optimalisatie en IT-dienstverlening. We ontzorgen je en nemen samen de regie om jouw digitale propositie naar het volgende level te brengen. Ons streven is om morgen beter te zijn dan vandaag en we helpen je graag in een logische, langdurige samenwerking verder zodat jouw organisatie online kan floreren.

 

Noot voor de redactie
Voor meer achtergrondinformatie kunt u contact opnemen met Enrico Pruis.