Partnership BigCommerce

Enrico
2 min read
27-6-2023
Bigcommerce-partnership

Nxtlvl gaat een nieuw partnership aan met BigCommerce

Met trots kondigen we aan dat Nxtlvl officieel partner is geworden van BigCommerce.

Dit partnership is een logische volgende stap voor Nxtlvl om haar huidige relaties goed te blijven bedienen en online naar het volgende niveau te tillen. BigCommerce focust zich net als Nxtlvl op het midden van de markt, maar bedienen ook de kleinere organisaties. Hierdoor past BigCommerce goed in ons partner ecosysteem, aangezien het een logische volgende stap is wanneer je online groeit.

Daarnaast worden wereldwijd technische development resources steeds schaarser, maar de wens om flexibel en schaalbaar te zijn wordt steeds groter. Waar bijvoorbeeld PrestaShop veel technische kennis en maatwerk vereist, is een SaaS platform als BigCommerce een goede oplossing aangezien de headless structuur en uitgebreide API-mogelijkheden het platform toegankelijk maken en minder back-end development vereist is. Daarnaast helpt het om monolitische oplossingen die uit hun jasje zijn gegroeid op te breken in kleinere, logische en behapbare onderdelen.

"We zien dat veel van onze relaties uit hun huidige shop groeien en dit alleen kunnen onderhouden met veel technisch maatwerk. Om de volgende groeistap te kunnen zetten is een cloud based platform met uitgebreide API-mogelijkheden een logische keus. Zowel BigCommerce als We Make It gelooft in een aanpak MACH principes (Microservies, API, Cloud, Headless) het uitgangspunt zijn.  

Een andere reden dat dat we voor BigCommerce als partner hebben gekozen is dat BigCommerce zich niet zozeer op de enterprise bedrijven richt, maar focust op het midden van de markt en ook de kleinere organisaties bedient. Hierdoor past BigCommerce goed in ons businessmodel, aangezien het een logische volgende stap is voor onze relaties die de volgende groeistap willen zetten én onze ambitie om de grotere MKB-bedrijven te bedienen."   Enrico Pruis – CEO Nxtlvl

 

Als je benieuwd bent hoe we jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw groeidoelstellingen en de mogelijkheden van BigCommerce, plan dan een afspraak met ons in. Wij helpen je graag online naar het volgende level te groeien.

 

Over Bigcommerce

BigCommerce is marktleider op het gebied van headless commerce en een toonaangevend SaaS platform voor snelgroeiende en gevestigde bedrijven. Met 1200 medewerkers worden 70.000 platformklanten bediend.

  • Schaalbaarheid voor de wereldwijde verschuiving naar online aankopen
  • Flexibiliteit die je nu of in de toekomst nodig hebt
  • Snelheid en wendbaarheid om veilig meer te verkopen
  • Essentiele backoffice integraties
  • Relatief lage aanschafkosten ten opzichte van andere toonaangevende SaaS-oplossingen

 

Over Nxtlvl

Nxtlvl is de digital agency voor ambitieuze ondernemers die de volgende stap willen zetten. Wat we doen? ​Wij focussen ons op het implementeren en doorontwikkelen van online diensten en apps, het leveren van marketing optimalisatie en IT-dienstverlening. ​Wij ontzorgen je en nemen de regie om jouw digitale propositie naar het volgende level te brengen. ​Ons streven is om morgen beter te zijn dan vandaag en helpen je graag in een logische, langdurige samenwerking verder zodat jouw organisatie online kan floreren.

Nxtlvl is een officiële BigCommerce partner en onze experts zijn BigCommerce Certified waardoor ze de juiste kennis en expertise in huis hebben om ambitieuze MKB bedrijven online naar het volgende level kunnen brengen.