PrestaShop

Het e-commerce platform voor de groeiende ondernemer

 • Combinatie van B2B & B2C
 • Veel maatwerk mogelijkheden (zoals configurators)
 • Geen licentiekosten (open source)
 • Wij regelen de hosting van je webshop
Neem gelijk contact op
PrestaShop header
BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - EDE-21

PrestaShop

Het is niet zonder reden dat wereldwijd al meer dan 200.000 webwinkeliers vertrouwen op dit content management systeem (CMS). Je kunt er namelijk een razendsnelle webshop mee  bouwen die je vervolgens zelf eenvoudig kunt beheren. Helemaal op maat en met alle functies die je maar kunt bedenken. Zeker voor B2B webshops is PrestaShop een goede keus. 

Nxtlvl is al meer dan 10 jaar PrestaShop Platinum Partner en daar zijn we trots op. Dit betekent dat onze expertise op het gebied van de ontwikkeling van toonaangevende PrestaShop webshops erkend is en dat we in staat zijn alle denkbare functies en modules te bouwen en volledig te integreren in je shop. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een succesvolle e-commerce onderneming.

 • icon (1)
  Veel modules & plugins in de addon store zijn door ons gebouwd
 • icon (1)
  We hebben veel ervaring met maatwerk modules en middleware integraties
 • pink-checkmark
  Ruime expertise in conversie optimalisatie en andere marketing doorontwikkeling op PrestaShop

Wij helpen je met

icon (1)
Prestashop upgrade naar versie 1.7 of 8

De PrestaShop 1.6 variant wordt niet langer ondersteund vanuit PrestaShop zelf. Dit houdt in dat je bepaalde addons en modules niet meer veilig kan gebruiken en er ook geen nieuwe modules meer worden ontwikkeld voor 1.6. Daarnaast draait je shop op verouderde software én dus niet goed meer beveiligd is. De kans op hacken of een datalek neemt dus toe. Ook zijn development en maatwerk componenten steeds lastiger te onderhouden. Kortom, je shop is niet langer toekomstbestendig dus wij raden sterk aan om deze te upgraden. Wij denken graag met je mee hoe je jouw webshop op een veilige manier kan herontwikkelen naar de nieuwste versie.

icon (1)
Redesign webshop

Is jouw webshop toe aan een nieuwe look en feel? Wij maken een redesign op basis van jouw wensen waarbij we gelijk een upgrade maken wat betreft gebruiksvriendelijkheid en slimme conversietechnieken.

icon (1)
PrestaShop maatwerk

Wil jij de bezoeker van jouw webshop een unieke ervaring geven door een maatwerk module toe te voegen? Geen vraag is ons te gek. Wij denken graag met je mee.

icon (1)
PrestaShop koppeling met omliggende IT systemen

Wil jij je webshop koppelen met jouw boekhoudsysteem, CRM, ERP, PIM, kassa of ander systeem? Wij helpen je. Hierdoor optimaliseren wij de interne bedrijfsprocessen en verhogen we de efficiëntie en de productiviteit.

icon (1)
PrestaShop doorontwikkeling: marketing en CRO

Staat jouw webshop maar kan je hulp gebruiken om er meer conversie uit te halen? Wij koppelen jouw shop met de gehele Google, Bing of Meta suite, creëeren, onderhouden én optimaliseren jouw advertenties, content of customer journeys. Zodat jij je kan focussen op het runnen van jouw bedrijf.

icon (1)
Prestashop hosting

Bij Nxtlvl kan je ook terecht voor prestashop hosting door ons support team. We hebben onze hosting partner geselecteerd op basis van hun kennis en ervaring met PrestaShop. We zorgen voor een hostingpakket dat past bij je wensen en behoeften en stellen alles zo in, zodat jouw webshop optimaal kan presteren.

Bekijk onze klantcases

We hebben al meer dan 50 webshops gebouwd in PrestaShop. Bekijk een aantal cases waar we trots op zijn

Bekijk cases

Bekijk onze blogs over PrestaShop:

BigCommerce vs. Prestashop

BigCommerce vs. Prestashop

Wanneer je een selectie maakt voor een nieuw e-commerce platform of als vervanging…

11 voordelen van PrestaShop 8

11 voordelen van PrestaShop 8

Eind oktober is PrestaShop 8 gelanceerd. Deze update biedt veel verbeteringen voor…

De 5 voordelen van PrestaShop

De 5 voordelen van PrestaShop

Nxtlvl is al meer dan 10 jaar PrestaShop Platinum Partner en daar zijn we trots op…

Prestashop 1.7.7.: Verbeterde bestelling pagina’s

Prestashop 1.7.7.: Verbeterde bestelling pagina’s

Eindelijk, de nieuwe versie van PrestaShop is uit, 1.7.7. Wij kunnen niet wachten …