Wordpress + WooCommerce

Een goede website is de basis voor online groei

  • Professionele online zichtbaarheid  
  • Leadgenerator voor nieuwe klanten  
  • Eindbestemming van social media kanalen en advertenties 
Neem gelijk contact op
Wordpress header

Wordpress

Wil je een website bouwen? Dan is het logisch dat je aan Wordpress denkt. Het is het meestgebruikte CMS ter wereld. Wordpress is gemakkelijk in gebruik, de templates zijn op maat te maken zodat ze aansluiten bij jouw wensen en online identiteit. Daarnaast zorgen we er uiteraard voor dat de website optimaal is qua performance, hij goed vindbaar is in Google en beveiligd is tegen mogelijke hacks.

 

 

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - EDE-84 BEDRIJFSFOTOGRAFIE - NXTLVL - TUIL-38

Woocommerce

Heb je al een Wordpress website en start je met e-commerce? Dan is het logisch dat je dit in Woocommerce bouwt. Wij kunnen je helpen je webshop te onderhouden, optimaliseren en te migreren naar een schaalbaarder e-commerce platform zoals Shopify of BigCommerce om te groeien naar het volgende level van jouw online business. 

 

Onze aanpak

We begrijpen dat een nieuwe website niet niks is en daarom ontzorgen we je graag volledig met onze full service oplossing. Van analyse en design tot de oplevering én bij de marketing optimalisaties en support achteraf. Binnen ons team zetten we alles op alles om jouw organisatie online te laten floreren.

icon (1)
Analyse

Tijdens een persoonlijke intake verzamelen we onder andere jullie wensen, doelstellingen en doelgroep. Wat wil je online uitstralen, wie is je gewenste klant en wat is er nodig om de gestelde doelen te behalen? We bespreken alles wat we nodig hebben en maken een plan op maat.

icon (1)
Ontwerp

Bij akkoord op onze aanpak starten we met de ontwerpfase. We ontwerpen een website die past bij jullie digitale identiteit, doelgroep en doelstellingen. Daarin denken we mee én denken we verder. Iedere organisatie is uniek en daarom zijn al onze websites deels maatwerk.

icon (1)
Ontwikkeling

Zijn jullie net zo enthousiast over het ontwerp als wij? Dan geven we het stokje door aan ons development team, zij vertalen het ontwerp naar een goed functionerende website. Tot slot vullen we de website met de aangeleverde content.

icon (1)
Go-live & marketing optimalisatie

Wanneer de website klaar is, volgt de oplevering en kan hij live. Dat mag gevierd én gezien worden! Blijvend resultaat uit een website is een continu proces. Denk aan marketing optimalisatie in om online meer zichtbaar te worden en conversie te verhogen

icon (1)
Support & Hosting

Bij Nxtlvl kan je ook terecht voor website support en hosting door ons support team. Samen creëren we een pakket dat past bij je wensen en behoeften en stellen alles zo in, zodat jouw website optimaal kan blijven presteren. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor online succes.

Wij hebben al meer dan 40 organisaties geholpen met het optimaliseren van hun Wordpress of Woocommerce site. Bekijk een aantal cases: