Shopify (Plus)

Het e-commerce platform voor de ambitieuze ondernemer

 • Voor B2C en B2B webshops die weinig maatwerk vereisen
 • SaaS (configureren in plaats van bouwen)
 • Zeer uitgebreide appstore
 • Razendsnel 
 • Multi language & -currency mogelijkheden
Vraag gelijk een demo aan
Shopify header

Shopify (Plus) het SaaS e-commerce platform voor de ambitieuze ondernemer

Ontdek de kracht van Shopify. Een toonaangevend e-commerce platform dat het mogelijk maakt om met weinig technische kennis een webshop te onderhouden. Als cloud-based (SaaS) oplossing, garandeert Shopify regelmatige software- en serverupgrades en onderhoud. Dit platform is populair door het configuratie gemak, de vele apps en template mogelijkheden. Maar hierin schuilt ook het gevaar. Door de vele mogelijkheden is de kans groot dat je webshop snel onoverzichtelijk en inefficiënt wordt. Als strategische partner behoedt Nxtlvl je voor verkeerde keuzes zodat jouw webshop het beste resultaat oplevert. En jij je volledig kan focussen op de groei van je online business.

Door de uitgebreide app store is Shopify  geschikt voor veel sectoren, vooral in retail. Of je nu eigen producten beheert met een fysieke winkel of actief bent in dropshipping, Shopify past zich aan jouw behoeften aan. Als je een gestandaardiseerde webshop zonder maatwerk verkiest, is Shopify hoogstwaarschijnlijk de ideale keuze voor jouw onderneming.
Nxtlvl-40

Shopify (advanced)

Een succesvolle online business begint bij het opzetten van een goed georganiseerde en professionele webshop. Hoogstwaarschijnlijk is Shopify in je zoektocht voorbij gekomen. Want waar een platform zoals Lightspeed of PrestaShop veel technische kennis vereist, is een SaaS platform als Shopify voornamelijk configuratie (in plaats van bouwen). En dus een stuk gebruiksvriendelijker. 

Loop jij tegen de beperkingen van je huidige e-commerce platform aan? Heb je te veel technische kennis nodig of te veel maatwerk gebouwd waardoor jouw webshop niet langer schaalbaar is? En wil je je focussen op business uitbreidingen in plaats van technische issues? Dan is Shopify een goed platform om te overwegen.

Shopify is voor jou de juiste keus wanneer:

 • icon (1)
  Je eigen voorraad en producten hebt;
 • icon (1)
  Geen maatwerk wensen hebt;
 • pink-checkmark
  Weinig complexe integraties nodig zijn met je andere IT-systemen.

Andere ondernemers die we hebben geholpen met het laten groeien van hun online business

logo ibj
Daily Seven logo-nxtlvl
Rellix logo-nxtlvl
logo appeltje
Nxtlvl-MartijnenJuul-ingesprek

Shopify Plus

Neemt de complexiteit van je webshop toe of is je omzet te hoog voor Shopify Advanced?  Dan is Shopify Plus een goede keus. Deze setup is een stuk schaalbaarder. Met Shopify Plus kan je veel meer automatiseren en je customer experience optimaliseren, wat je online groei bevordert.

Heb je ook een B2B shop? Dan kom je automatisch bij Shopify Plus uit, aangezien dit het enige Shopify pakket is met een B2B portaal. 

De voordelen van Shopify Plus:

 • icon (1)
  Exclusieve apps voor snelgroeiende webwinkels;
 • icon (1)
  Inclusief uitgebreide B2B features;
 • pink-checkmark
  Beheer diverse verkoopkanalen vanaf één locatie;
 • icon (1)
  Lagere transactiekosten (0,15%) dan andere Shopify pakketten;
 • icon (1)
  Multi storefront mogelijkheid: ideaal voor B2B of andere regio's;
 • icon (1)
  Gepersonaliseerde checkout voor verbeterde conversies met up- en cross-sell mogelijkheden.

Als officiële Shopify partner zijn we in staat om alle denkbare webshops voor je te configureren en integreren. Maar daarin zijn we niet uniek, in onze aanpak wel! Ons doel is om jouw webshop ook écht naar een next level te tillen. We denken graag met je mee hoe je het meeste rendement uit je webshop kan halen en online groei kan realiseren. 

 

Nxtlvl helpt je met

icon (1)
Migratie naar Shopify


Heb jij momenteel een webshop op bijvoorbeeld Lightspeed, WooCommerce, Wix, Shopware of Magento? Nxtlvl zorgt voor een naadloze en veilige migratie naar Shopify. Daarnaast integreren we webshop met al je andere systemen, zoals je ERP en PIM, om snel een toekomstbestendig platform te realiseren.

icon (1)
(Door) ontwikkeling van Shopify webshop


Met Shopify ben je in staat om relatief snel een volwassen webshop neer te zetten. Shopify vraagt weinig development en maatwerk; het meeste wordt geconfigureerd of er wordt gebruik gemaakt van standaard modules uit de uitgebreide appstore. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het voor je realiseren. Tegelijkertijd zullen we je helpen zo dicht mogelijk bij de standaard van Shopify te blijven, zodat ook toekomstige (onderhouds)kosten beperkt blijven.

icon (1)
Integratie met omliggende systemen


Wil jij jouw Shopify webshop koppelen aan andere systemen? Wij adviseren je graag. Samen bepalen wij hoe we jouw IT landschap zo efficiënt en schaalbaar mogelijk kunnen maken.

icon (1)
Data driven marketing & online groei


Wil jij meer conversie uit je Shopify webshop halen? Afhankelijk van je wens koppelen we je shop aan verschillende populaire marketingtools. Denk hierbij aan Google suite, Meta, e-mailmarketing software, marketplaces etc. Wij creëren, onderhouden én optimaliseren jouw content, advertenties en customer journeys. Zodat jij je kan focussen op het runnen van jouw bedrijf.

icon (1)
Support


Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je onze hulp kan gebruiken. Onze e-commerce specialisten kennen Shopify door en door en kunnen je helpen met alle gerelateerde zaken zoals installaties, configuraties, troubleshooting en meer.

Breng jouw webshop naar the next level

In 15 minuten helpen we je inschatten of wij relevante waarde kunnen toevoegen op jouw uitdaging.

Neem contact op


Bekijk onze blogs over Shopify:

Nieuwe checkout pagina binnen Shopify

Nieuwe checkout pagina binnen Shopify

Begin oktober heeft Shopify de vernieuwde checkout pagina live gezet. Heb jij hem …

Klanten beheren in Shopify

Klanten beheren in Shopify

Shopify biedt gebruikers van het platform de mogelijkheid om inzicht te krijgen in…

Shopify koppelen aan marketingplatforms

Shopify koppelen aan marketingplatforms

Met de verschillende functionaliteiten van Shopify kunnen we eenvoudig een webshop…

Wat is Shopify?

Wat is Shopify?

Ben je van plan een e-commerce bedrijf op te zetten? Of heb je een bestaande websh…

De 5 belangrijkste voordelen van Shopify

De 5 belangrijkste voordelen van Shopify

Twijfel je over het platform waarop je jouw webshop wilt laten bouwen? Of weet je …