Shopify (Plus)

Het e-commerce platform voor de ambitieuze ondernemer

 • Voor B2C webshops die weinig maatwerk nodig hebben
 • Razendsnel geladen
 • Zeer uitgebreide appstore
 • SaaS (configureren in plaats van bouwen)
Neem gelijk contact op
Shopify header

Shopify het e-commerce platform voor de ambitieuze ondernemer

In de eerste jaren van je e-commerce onderneming is het waarschijnlijk dat je voor een Shopify webshop gaat. Waar bijvoorbeeld PrestaShop veel technische kennis en maatwerk vereist, is een SaaS platform als Shopify voornamelijk configuratie dus minder technisch development werk.

Veel organisaties die in de groeifase verstevigen en groeien zitten, ondervinden uitdagingen met de schaalbaarheid van systemen en processen. Je wilt de volgende stap maken om online naar het volgende level te groeien maar wordt beperkt door je huidige platform. Voor deze organisaties is Shopify Plus een platform om te overwegen.

Nxtlvl is al meer dan 5 jaar Professional Shopify Partner en daar zijn we trots op. Shopify ondersteunt B2C webshops en is perfect om jouw business op te schalen tot het volgende niveau. Met meer dan 9.000 verschillende applicaties in de Shopify App Store zijn de mogelijkheden zo toereikend om jouw webshop helemaal naar wens te ontwikkelen. Je kunt er namelijk een razendsnelle webshop mee laten bouwen die je vervolgens zelf eenvoudig kunt beheren. Helemaal op maat en met alle functies die je maar kunt bedenken.

 • pink-checkmark
  Voor B2C webshops die weinig maatwerk nodig hebben
 • pink-checkmark
  Razensnel geladen
 • pink-checkmark
  Zeer uitgebreide appstore
 • pink-checkmark
  SaaS (configureren in plaats van bouwen)

Wij helpen je met

icon (1)
Configuratie & maatwerk

Met Shopify ben je in staat om relatief snel een volwassen webshop neer te zetten. Shopify vraagt weinig development en maatwerk; het meeste wordt gewoon geconfigureerd of er wordt gebruik gemaakt van standaard modules uit de uitgebreide appstore. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het (na wat goed advies) voor je realiseren. Tegelijkertijd zullen we je helpen zo dicht mogelijk bij de standaard van Shopify te blijven, zodat ook toekomstige (onderhouds)kosten beperkt blijven.

icon (1)
Integratie met omliggende systemen

Wil jij jouw Shopify webshop koppelen met andere systemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen bepalen wij hoe we jouw IT landschap zo efficiënt en schaalbaar mogelijk kunnen maken.

icon (1)
Shopify doorontwikkeling: marketing en CRO

Wil jij meer conversie uit je Shopify webshop halen? Wij kunnen jouw shop koppelen met alle populaire marketingtools. Denk hierbij aan Google suite, Meta, e-mailmarketing software etc. Wij creëren, onderhouden én optimaliseren jouw content, advertenties en customer journeys. Zodat jij je kan focussen op het runnen van jouw bedrijf.

icon (1)
Support

Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je onze hulp kan gebruiken. Onze e-commerce specialisten kennen Shopify door en door en kunnen je helpen met alle gerelateerde zaken zoals installaties, configuraties, troubleshooting en meer.

Breng jouw webshop naar the next level

In 15 minuten helpen we je inschatten of wij relevante waarde kunnen toevoegen op jouw uitdaging.

Neem contact op
Nxtlvl-41

Shopify partner

Nxtlvl is een officiële partner van Shopify, iets waar we trots op zijn! Dit betekent dat onze expertise op het gebied van de ontwikkeling van Shopify webshops erkend is en dat we in staat zijn alle denkbare functies en modules te bouwen. Wij zijn dus in staat om aan al jouw wensen te voldoen, om daarmee een succesvolle e-commerce onderneming neer te zetten.

 • icon (1)
  Wij werken volgens de MACH principes
 • pink-checkmark
  Essentiële backoffice integraties
 • icon (1)
  Veel ervaring met middleware integraties
 • pink-checkmark
  Marketing en CRO doorontwikkeling

Bekijk onze blogs over Shopify:

Klanten beheren in Shopify

Klanten beheren in Shopify

Shopify biedt gebruikers van het platform de mogelijkheid om inzicht te krijgen in…

Shopify koppelen aan marketingplatforms

Shopify koppelen aan marketingplatforms

Met de verschillende functionaliteiten van Shopify kunnen we eenvoudig een webshop…

Wat is Shopify?

Wat is Shopify?

Ben je van plan een e-commerce bedrijf op te zetten? Of heb je een bestaande websh…

De 5 belangrijkste voordelen van Shopify

De 5 belangrijkste voordelen van Shopify

Twijfel je over het platform waarop je jouw webshop wilt laten bouwen? Of weet je …