BigCommerce

Het schaalbare en flexibele e-commerce platform in de cloud

 • Voor B2B & B2C
 • SaaS oplossing (configuratie platform)
 • Enorm schaalbaar (multistore / multistorefront / headless)
 • Relatief lage aanschafkosten ten opzichte van andere toonaangevende SaaS-oplossingen
 • Biedt de flexibiliteit die je nu of in de toekomst nodig hebt
Vraag een demo aan
Bigcommerce header

BigCommerce; het cloud based e-commerce platform voor ondernemers die willen groeien.

Ben jij als ambitieuze ondernemer uit je huidige webshop gegroeid? Neemt de complexiteit van je IT landschap toe? Of is er te veel technische kennis of maatwerk nodig om je huidige platform nog voor je te laten werken? Dan biedt een SaaS platform als BigCommerce de oplossing.

Wereldwijd worden technische development resources steeds schaarser, maar de wens om flexibel en schaalbaar te zijn wordt steeds groter. Waar bijvoorbeeld PrestaShop veel technische kennis en maatwerk vereist, is een SaaS platform als BigCommerce een goede oplossing aangezien de headless structuur en uitgebreide API-mogelijkheden het platform toegankelijk maken en minder back-end development vereist is. Daarnaast helpt het om monolitische oplossingen die uit hun jasje zijn gegroeid op te breken in kleinere, logische en behapbare onderdelen.

Veel bedrijven die in de groeifase verstevigen en groeien zitten, ondervinden uitdagingen met de schaalbaarheid van systemen en processen. Je wilt de volgende stap maken om online naar het volgende level te groeien maar wordt beperkt door je huidige platform. Voor deze organisaties is BigCommerce een serieus platform om te overwegen.

Nxtlvl badge certified bigcommerce partner

Certified BigCommerce partner

Als officiële partner van BigCommerce zijn we in staat om alle denkbare webshop functies voor je te configureren en integreren. Denk hierbij aan essentiële backoffice integraties en (maatwerk) middleware integraties. Dit SaaS platform is gebruiksvriendelijk en is een stuk flexibeler om met andere systemen te integreren dan bijvoorbeeld Shopify. Doordat we werken volgens de MACH principes, blijft je webshop flexibel en schaalbaar waardoor het toekomstbestendig is en mee kan groeien met je businessdoelen. 

 

BigCommerce is voor jou de juiste keus wanneer:

 • icon (1)
  Je een B2B onderneming hebt;
 • icon (1)
  Je maatwerk wensen hebt;
 • pink-checkmark
  Goede ketenintegratie: geïntegreerd IT landschap met bijvoorbeeld meerdere storefronts.

Andere ondernemers die we hebben geholpen met het laten groeien van hun online business

logo vvt
Peperzaden logo
logo inepro
nxtlvl

Als officiële BigCommerce partner zijn we in staat om alle denkbare webshops voor je te configureren en integreren. Maar daarin zijn we niet uniek, in onze aanpak wel! Ons doel is om jouw webshop ook écht naar een next level te tillen. We denken graag met je mee hoe je het meeste rendement uit je webshop kan halen en online groei kan realiseren. 

 

Nxtlvl helpt je met:

icon (1)
Huidige webshop migreren naar BigCommerce


Loop je tegen beperkingen aan binnen jouw huidige webshop en is het tijd voor de volgende stap? Wij helpen jouw Woocommerce, Shopify, PrestaShop of Magento shop over te zetten naar BigCommerce zodat jouw webshop toekomstbestendig is en je online door kan groeien.

Daarnaast integreren we je webshop met je omliggende systemen, zoals je ERP en PIM, om snel een toekomstbgestendig platform te realiseren.

icon (1)
(Door)ontwikkeling van BigCommerce webshop


Met BigCommerce ben je in staat om relatief snel een volwassen webshop neer te zetten. BigCommerce vraagt weinig development; het meeste wordt geconfigureerd en er kan veel gebruik gemaakt worden van standaard modules uit de uitgebreide appstore. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het voor je realiseren. Tegelijkertijd zullen we je helpen zo dicht mogelijk bij de standaard van BigCommerce te blijven, zodat ook toekomstige (onderhouds)kosten beperkt blijven.

icon (1)
Bigcommerce optimalisatie


Onze UI en UX experts adviseren je graag welke zaken er verbeterd kunnen worden binnen jouw platform om het maximale uit jouw BigCommerce webshop te halen.

icon (1)
BigCommerce integratie met omliggende IT-systemen


Wil jij de volgende stap zetten en jouw platformen of processen toekomstbestendig inrichten door het gebruik van SaaS, microservices of zelfs headless. Met als doel ze naadloos op elkaar aan te sluiten, om de efficiëntie en schaalbaarheid binnen jouw bedrijf te verhogen? Wij adviseren je graag.

icon (1)
Maatwerk vraagstuk


Wil jij de bezoeker van jouw BigCommerce webshop een unieke ervaring geven door maatwerk integraties toe te voegen? Geen vraag is ons te gek. Wij denken graag met je mee.

icon (1)
Data driven marketing & online groei


Wil jij meer conversie uit je BigCommerce webshop halen? Afhankelijk van je wens koppelen we je shop aan verschillende populaire marketingtools. Denk hierbij aan Google suite, Meta, e-mailmarketing software, marketplaces etc. Wij creëren, onderhouden én optimaliseren jouw content, advertenties en customer journeys. Zodat jij je kan focussen op het runnen van jouw bedrijf.

Breng jouw webshop naar the next level

In 15 minuten kunnen we inschatten of Nxtlvl relevante waarde kunnen toevoegen op jouw uitdaging.

Neem contact op


Bekijk onze blogs over BigCommerce:

Nxtlvl is Certified BigCommerce partner
Nxtlvl is certified bigcommerce partner

Nxtlvl is Certified BigCommerce partner

Sinds vandaag is Nxtlvl officieel Certified BigCommerce Partner. Inmiddels hebben …

BigCommerce vs Magento 2

BigCommerce vs Magento 2

Wanneer je een selectie maakt voor een nieuw e-commerce platform of als vervanging…

BigCommerce vs. Prestashop

BigCommerce vs. Prestashop

Wanneer je een selectie maakt voor een nieuw e-commerce platform of als vervanging…

BigCommerce vs. Shopware

BigCommerce vs. Shopware

Het kan erg lastig zijn om een juiste keuze te maken tussen de vele opties aan e-c…

Wat is BigCommerce?

Wat is BigCommerce?

BigCommerce is een e-commerce platform in de Cloud, waarop we webshops kunnen bouw…

Partnership BigCommerce

Partnership BigCommerce

Nxtlvl gaat een nieuw partnership aan met BigCommerce Met trots kondigen we aan da…

Wat zijn de voordelen van BigCommerce

Wat zijn de voordelen van BigCommerce

Ben je op zoek naar een flexibel en schaalbaar SaaS-platform voor de hosting van j…