Nxtlvl is Certified BigCommerce partner

Juul
by Juul
1 min read
14-9-2023
Nxtlvl badge certified bigcommerce partner

Sinds vandaag is Nxtlvl officieel Certified BigCommerce Partner. Inmiddels hebben we al geruime tijd een fijne samenwerking met BigCommerce, maar de badge miste nog... Nu onze sales en development collega's volledig gecertificeerd en gekwalificeerd zijn, mochten we vandaag de Badge in ontvangst nemen. Iets waar we trots op zijn!

Partner-bigcommerce-Main-Tile (2)

Waarom wij kiezen voor BigCommerce? Het partnership is een logische volgende stap voor ons om de huidige relaties goed te blijven bedienen en online naar het volgende niveau te tillen. BigCommerce focust zich net als Nxtlvl op het midden van de markt, maar bedienen ook de kleinere organisaties. Hierdoor past BigCommerce goed in ons partner ecosysteem, aangezien het een logische volgende stap is wanneer je online groeit.

Daarnaast worden wereldwijd technische development resources steeds schaarser, maar de wens om flexibel en schaalbaar te zijn wordt steeds groter. Waar bijvoorbeeld PrestaShop veel technische kennis vereist, is een SaaS platform als BigCommerce een goede oplossing aangezien de headless structuur en uitgebreide API-mogelijkheden het platform toegankelijk maken en minder back-end development vereist is. Daarnaast helpt het om monolitische oplossingen die uit hun jasje zijn gegroeid op te breken in kleinere, logische en behapbare onderdelen.

Als je benieuwd bent hoe we jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw groeidoelstellingen en de mogelijkheden van BigCommerce, plan dan een afspraak met ons in. Wij helpen je graag online naar het volgende level te groeien.