Wat is BigCommerce?

Youry
3 min read
27-6-2023
bigcommerce-wit

BigCommerce is een e-commerce platform in de Cloud, waarop we webshops kunnen bouwen. Het platform biedt veel verschillende tools en aanpassingsmogelijkheden waarmee we een succesvolle webshop kunnen beheren. We kunnen bijvoorbeeld verschillende marketingtools met jouw webshop integreren, waarmee we de kansen op online succes kunnen vergroten.

BigCommerce werd in 2009 opgericht en heeft sindsdien meer dan 60.000 klanten geholpen om hun online bedrijf te starten en te laten groeien. Het platform onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en schaalbaarheid. In deze blog gaan we wat dieper in op wat BigCommerce precies is, voor wie het is en hoe wij je kunnen helpen om een succesvolle webshop op BigCommerce te bouwen.

BigCommerce is een SaaS (Software as a Service) oplossing, wat betekent dat de diensten worden geleverd in de Cloud. We hoeven dus geen software te installeren om je website te kunnen beheren (en op te schalen).


De functies van BigCommerce

BigCommerce biedt een breed scala aan functies waarmee we jouw online winkel kunnen bouwen en beheren. Een aantal van de belangrijkste functies van BigCommerce zijn:

  1. Winkelbeheer: BigCommerce biedt tools voor het beheer van producten, bestellingen en klantinformatie. We kunnen eenvoudig producten toevoegen, bewerken en verwijderen, bestellingen beheren en klantgegevens bijhouden.

  2. Betalingsverwerking: BigCommerce ondersteund een groot aantal betalingsgateways, waaronder PayPal, Stripe, Authorize.net en meer. Hierdoor is het mogelijk om betalingen van klanten over heel de wereld te accepteren.

  3. Marketingtools: BigCommerce biedt een reeks aan marketingtools waarmee we jouw online winkel kunnen promoten en klanten kunnen aantrekken. Dit omvat e-mailmarketing, sociale-media integratie, SEO-optimalisatie en meer.

  4. Verschillende integratiemogelijkheden: We kunnen honderden apps en diensten integreren met BigCommerce. Denk bijvoorbeeld aan CRM-systemen, boekhoudsoftware, analytics-tools en meer. Hierdoor kunnen we jouw online winkel eenvoudig koppelen aan de tools die je al gebruikt.

 

Voor wie is BigCommerce?

BigCommerce is ontworpen voor e-commerce bedrijven die flexibel en schaalbaar willen zijn (of blijven). Het platform is geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Bedrijven die BigCommerce gebruiken zijn onder meer de kleine en middelgrote bedrijven die een online winkel hebben en grote ondernemingen die op zoek zijn naar een schaalbare oplossing die kan worden aangepast naar specifieke behoeften. BigCommerce is vooral geschikt voor bedrijven die de volgende behoeften hebben:

  • Veilige en betrouwbare SaaS-oplossing.
  • Schaalbaarheid van het platform.
  • Flexibiliteit en veel aanpassingsmogelijkheden.
  • Uitgebreide integratiemogelijkheden waarmee we jouw webshop kunnen koppelen aan de tools die je momenteel al gebruikt.
  • Gebruiksvriendelijk platform dat gemakkelijk kan worden beheerd, zonder diepgaande technische kennis.

Kom erachter of BigCommerce bij jouw onderneming past! Klik hier.


Hoe wij je kunnen helpen om een webshop te bouwen op BigCommerce:

Wij zijn experts op het gebied van Digital Commerce. Het bouwen van websites en webshops is voor ons dagelijkse kost. Wil jij een webshop op BigCommerce laten bouwen? Dan zijn wij de juiste partner. We kunnen je helpen met het ontwerpen en ontwikkelen van een website of webshop, het instellen van betalings- en verzendopties, het optimaliseren van je website voor zoekmachines, het integreren van marketingtools, en nog veel meer. We kunnen je helpen met:

1. Webshop ontwerp: Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van BigCommerce kunnen we, in samenwerking met jou, tot het perfecte webshop ontwerp komen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de conversiegerichtheid van de website.

2. Webshop beheer: Wij kunnen je helpen bij het beheren van producten, bestellingen en klantgegevens. Dit omvat het instellen van productpagina’s, het beheren van de website content en het integreren van verschillende marketingtools.

3. Integraties: Wij zorgen dat alle tools waarvan je op dit moment gebruik maakt, geïntegreerd worden op je webshop op BigCommerce. Denk hierbij aan CRM-systemen, analytics-tools, sociale-media kanalen en meer.

4. Onderhoud en support: Wij bieden een voortdurende ondersteuning en onderhoud voor je website om ervoor te zorgen dat deze altijd optimaal blijft werken (en converteren). Dit omvat het oplossen van problemen en het updaten van de website.

Kortom, wij zijn de perfecte partij om een mooie en succesvolle webshop op BigCommerce te bouwen. Met onze expertise en begeleiding kunnen we een webshop bouwen die voldoet aan jouw wensen en specifieke behoeften, zodat jouw bedrijf kan groeien. Benieuwd wat BigCommerce voor jouw onderneming kan betekenen? We vertellen je graag meer. Neem contact met ons op!